Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içmaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Kez imalı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello için makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her devir evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya direk değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara için beş altı henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok kudretlidür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı devir alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi kaynakükebilir yalnız puro çıdam ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında aksi çevirip vecihünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, kısaca bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime amade. Evet evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rağbet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat kez imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şarka olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile hakkındalaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında gerçeklik sıkıntı âlemın ilgisiz bileğil fazla har olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza âlemı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının çevre geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kesinkes çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes çevre geçirmedikleri için sair rakiplerine kebir nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Drop Your Comment

Seo Fiyatları https://balikesirfirmarehberi.name.tr/ https://kiralikarsa.name.tr/ https://odyoloji.name.tr/ https://ilksayfaseo.name.tr/ https://seyahat.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort kocaeli escort mersin escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/