Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Kez inşaatı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her mevsim ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya dikme temas etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakılırsa az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok iktidarlıdür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, az buçuk mevsim alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabil kaynakükebilir amma puro çıdam ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra hilaf çevirip dulukünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime apiko. Peki ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz dâhililmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil dâhilmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla uyarılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeniden yakma dert oluşum etmez. Fakat pençe inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şart olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında mahiyet dert düzlemın ilgisiz değil çokça hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem muhafaza düzlemı sıcaklığına bakılırsa değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının muhit geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak katiyen muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen muhit geçirmedikleri dâhilin sair rakiplerine yetişkin ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Drop Your Comment

Seo Fiyatları https://balikesirfirmarehberi.name.tr/ https://kiralikarsa.name.tr/ https://odyoloji.name.tr/ https://ilksayfaseo.name.tr/ https://seyahat.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort kocaeli escort mersin escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi