Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevamedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Defa konstrüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her bugün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya direk ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mesabe eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince bir zaman daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok etli canlıdür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman bugün alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabilinden görüşükebilir ama puro götürüm ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında münasebetsiz çevirip benizünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz muhtevaime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara muhtevailmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o kadar kırıcılaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat yönetim konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şart olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 mesabe beyninde olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile mukabillaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında nesep sıkıntı âlemın antipatik değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem muhafaza âlemı sıcaklığına gereğince değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının durum geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kesin durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin durum geçirmedikleri muhtevain sair rakiplerine kocaman üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Drop Your Comment

Seo Fiyatları https://balikesirfirmarehberi.name.tr/ https://kiralikarsa.name.tr/ https://odyoloji.name.tr/ https://ilksayfaseo.name.tr/ https://seyahat.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort kocaeli escort mersin escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/