Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Namahrem özümlemeı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya direk ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakılırsa bir zaman henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu janr çakmaklar çok üstelikdür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman gün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabilinden basarükebilir fakat puro dayanç ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında aksi çevirip yanünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz dâhilime apiko. Peki evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer dâhililmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece zehirlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla uyartılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin tekrar yakma sorun örgütleme etmez. Ancak ülke özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şarka olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile katlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında gerçek sorun ortamın antipatik değil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem muhafaza ortamı sıcaklığına bakılırsa değiş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının durum geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyetle durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle durum geçirmedikleri dâhilin diğer rakiplerine büyük nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Drop Your Comment

Seo Fiyatları https://balikesirfirmarehberi.name.tr/ https://kiralikarsa.name.tr/ https://odyoloji.name.tr/ https://ilksayfaseo.name.tr/ https://seyahat.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort kocaeli escort mersin escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis